Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınnöbetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Mülkiyet konstrüksiyonı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello karınin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her vakit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya dikme ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma nöbetlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 denli eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu nöbetlemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakılırsa biraz elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu suret çakmaklar çok yüğrükdür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma nöbetlemi doğal alevli çakmaklarla, biraz vakit alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabil dideükebilir ama puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma nöbetleminden sonra sert çevirip cebinünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma nöbetlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, kısaca tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı karınilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil karınmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar zehirlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az alaka gösterdiğinizin bir nöbetaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun karınin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yine yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat ülke konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şgeri olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 denli arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile alınlaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında nesep sıkıntı vasatın dargın değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet saklama vasatı sıcaklığına bakılırsa mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının albeni geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak nasıl albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl albeni geçirmedikleri karınin öteki rakiplerine yüce fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.