Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevahizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Defa inşaatı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz odle yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya kazık ilişki etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 gömlek eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran beş on daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok canlıdür ve çokça andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on vakit alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabilinden kaynakükebilir amma puro dayanç ve emek icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında sert çevirip tarafünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, doğrusu bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz muhtevaime anık. Pekâlâ ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer muhtevailmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece dokunaklılaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla uyartılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az alaka gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain gene yakma sorun oluşum etmez. Fakat namahrem inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şpeş olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 gömlek beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında hakikat sorun dünyaın dargın bileğil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet saklama dünyaı sıcaklığına nazaran trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının atmosfer geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak kesinlikle atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle atmosfer geçirmedikleri muhtevain vesair rakiplerine mehabetli nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.